Joensuussa järjestettiin ”Jatkuva kasvatus vaihtoehtona metsätaloudessa” seminaari 20.-21.10.2018

Seminaarin ensimmäisenä päivänä kuultiin luennot metsäsuunnittelun, luontovaikutusten, metsänomistajan sekä riistanhoidon näkökulmista. Lisäksi Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjala, Pohjois-Karjalan metsänhoitajat ry., Joensuun kaupunkirakennelautakunta, All Youth -hanke sekä Metsäkeskus olivat edustettuina päivän päättäneessä paneelikeskustelussa. Toisena seminaaripäivänä järjestettiin retki jatkuvan kasvatuksen metsään Kiteelle.

Seminaarin järjestivät Suomen 4H-liiton DigiMetsä-koulutushanke, Pohjois-Karjalan metsänhoitajat ry., Luonto-Liiton Savo-Karjalan piiri, Kohtuus vaarassa -liike, Joensuun seudun Luonnonystävät ja Luonnonsuojeluliiton Pohjois-Karjalan piiri yhteistyössä Opintokeskus Siviksen ja Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston kanssa.

Kohtuus vaarassa -liikkeen sivuilla on julkaistu seminaarin ohjelma ja materiaalit: