Työryhmä

Meidän metsämme -työryhmä

Eeva Houtbeckers, KTT, tutkii taloutta, työtä ja toimeentuloa kasvutalouden jälkeen sekä toimii kohtuusliikkeessä. Globaalissa pohjoisessa metsät ovat osa taloutta, työtä ja toimeentuloa, mutta ekologisen kriisin aikana kaikki on murroksessa. Siksi tarvitsemme vuoropuhelua.

Eeva-Stiina Lönnemo, pienimuotoisen luonnonmukaisen maaelämän eläjä, metsän ja muun luonnon intohimoinen ystävä ja aktiivinen maailmanparantaja.

Paula Lönnemo, TM, metsän uskollisesta rauhasta vahvistusta ja tyyneyttä löytänyt oravanpyörästä hypännyt, kohtuudesta ja omavaraisuusasteen lisäämisestä innostunut luonnonläheisyyden ja eläinten ystävä.

Ulla Montin, metsäluontoaktivisti, joka on Meidän metsämme – kansalaisliikkeessä mukana, koska jäsenet ovat niin kivoja, samanhenkisiä, innostuneita ja toimeliaita. Luontokato ja jatkuva metsäluontomme heikkeneminen on nyt pysäytettävä, yhdessä.

Toni Ruuska, tutkija-aktivisti ja (metsä)elämän suojelija tutkii ja opettaa Helsingin yliopiston Maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa kohtuutaloutta ja poliittista ekologiaa. Kansalaisaktivismissaan hän edistää maalle muuttamista, metsien suojelua sekä kapitalistiselle kasvutaloudelle vaihtoehtojen kehittämistä.

Lue kannanottomme täältä!

Meidän metsämme -kansalaisliikkeen tavoitat osoitteesta info (at) meidanmetsamme.org

……………………………..

Verkkosivujen tekninen toteutus Johannes Lehtinen, Teemu Lehtinen ja Margit Suurhasko.